Preklad článku z oficiálneho blogu SCS

12.01.2012 15:23

Takéto preklady sa tu budú vyskytovať častejšie a teraz vam prinášam jeden z nich, ktorý bude o nahrávaní zvukov pre Scaniu do hry Euro Truck Simulator 2.

 

Dnes máme pre vás niečo rozlišné... krátke "making of" video vytvorené našimi priatelmi zo Silent Noise, ktorí nám pomáhajú nahrať novú databázu zvukov pre trucky.

Približne 2 týždne dozadu sme nahrávali zvuky pre Scaniu z R-série ťahačov a taktiež zvuky návesu, ktoré nám láskavo zapožičala Scania Czech Republic.

Našli sme vhodné miesto mimo civizizácie bez iných rušivých zvukov na Tlustickom letisku. Väčšinu času dňa sme strávili "hraním" sa s ťahačom, taktiež sme robili testi a pozorovania, ktoré nám môžu byť nápomocné pri vývoji reálnej fyziky vozidiel. Taktiež sme čakali do skorých ranných hodín pokiaľ blízka dialnica nebola skoro prázdna, čiže sme mohli nahrať zvuky jazdy do kopca a z kopca blízko Lodenice.


Nahrali sme veľkú škálu zvukov,možno viac než budeme môcť použiť v Euro Truck Simulator 2. Dúfajme však, že s vašou podporou nájdeme využitie týchto zvukov pri ďalších simulátoroch firmy SCS Software.

 

Tu je to spomínané video: